En liten sväng?

På söndag bär det av ner till hästarna, jag längtar det ska bli jättemysigt. Hoppas att jag är "som jag ska" så att även jag kan få ta en liten sväng.
Håller tummarna.


MS trött, ja jag är trött på att vara trött!

Trist, trist, trist,,,, jag skulle varit ute o ridigt med Carina i dag men min trötta kropp ville inte. Det är så trist att behöva ringa och avboka i absolut sista sekund. Jag försökte få tag i henne utan resultat och det visade sig att hon hade varit ute och fixat klart hästarna, färdigsadlade och allt! Jag skämdes, här har hon förberett och fixat så ballar min kropp ut och går ner i viololäge.
Jag antar att detta  kommer att hända en del gånger till och jag hoppas av hela mitt hjärta att hon har förståelse för för det , jag vill så gärna och är tacksam för varje gång jag får lov att följa med.
Nu när jag vaknar igen så är det mörkt och regnigt, jag längtar efter den ljusa årstiden men först ska det bli jul, nyår och ett segt januarifebruari innan man kan använda kvällarna till något vettigt igen.
Håll ut!

På tiden eller?

Jo det kan man tycka! Inspirationen har inte funnits, så är det. Det har inte  hänt så mycket, vi har varit hos Dayzon en runda och då passade även jag på att rida. Tja rida o rida , ni vet åka häst är mer rättvist att säga.
Hur som helst så skrittade jag Oliva samt lossa henne en smula därefter bytte vi häst så jag skrittade av Madame så "kände" Louise lite på Olivia. Så jag "red" lika länge som Louise. Det var med mitt dåliga svullna knä och att jag har haft ont är inte konstigt. Jag gick till läkaren och där drog hon ut 3 st stora fete sprutor med vätska samt sprutade in cortison. Det är en smula lättare att gå nu även om det fortfarande känns ibland.
I söndags var jag ute med Carina  och hästarna i ca 1 timme i skogen, det var mysigt iband alla frasiga höstlöv! Härligt :-) Om väder och vind och tid stämmer överens så ska vi ut en sväng på fredag em. Men vi får se hur det blir, som sagt det är en del som ska stämma!

Här en bild från en av våra turer då Anette red med på Kaje. Själv syns jag mest som en skugga !

RSS 2.0