Det var längesedan!

Hu,,, det var länge sen jag kunde komma in o skriva, Det har hänt massor sen jag bloggade sist o det är omöjligt att återge allt så här på några rader. Det stora är ju givetvis att vi har varit och hälsat på Dayzon ett par gånger till, senast nu i söndags. De går på bete tillsammans med Wilma och Madamme. Som vanligt är Danenet enormt vaktig av sig men Dayzon är en social och nyfiken liten krabat. Att bli kliad är det bästa så han följer efter vart än den kliande handen går. Han har börjat ändra färg runt mulen och den är nu mera chokladbrun, troligen blir han sån i färgen.
Louise och Oliva har varit o tävlat en liten klubbtävling sen sist jag skrev och det gick bättre denna gången. 169p i lc:2. Nu tränar dom vidare men vet ni vad,,, dom har börjat att hoppa lite så smått. Nu menar jag inte ett par små skutt på skoj utan riktiga hinder som låg på ca 80-90 cm. Det roliga i detta är att hon gör det i en dressyrsadel :-)  Huga, det skulle jag inte utsätta mig för men så är jag också en fegis.
Jag vill skicka ett stort grattis till Nelly o Mons som har tävlat och fått rosetter!! Bra jobbat ni är värda varenda rosett!! Kram på er! Det ska bli roligt att träffas senare i sommar.
Tills nästa gång.. ha de!

RSS 2.0