Sommar

Semester, sommar, sol ,regn åska och lata lediga dagar! Skönt!
Hästarna går ute så det är inte så mycket jobb, vatten och "hela" hästar koll är vad som krävs om det inte står ridning eller annan aktivitet på schemat. Stallet håller på att få ny ytterklädsel och ett nytt  lösdrifts system byggs till ungästarna. Så vem vet, kanske vi kan ta hem Dayzon och samtidigt ha kvar Olivia. Det skulle ju vara drömmen men som alltid är det realiteten som styr, nämligen pengarna. Så vi får se vad som händer.
I morgon kommer hovslagaren och det behövs för Olivia har i dag tappat sin ena framsko. Vi ska även fixa lite med släpet , för övrigt händer det inte så mycket vi väntar mest på att åka till havet o det är ju en vecka tills dess.
I veckan som gick var jag nere hos Dayzon en runda, han ändrar sig hela tiden och nu ser det ut som han har två stora blåtirior runt ögonen. Fölpälsen trillar och det visar sig att han är mörk under, om det kommer att bli hans färg då blir han mörkare än vad Olivia är. Han får bli hur han vill i färgen bara han blir en klok o trevlig häst.
Tjingeling så länge!

RSS 2.0