Dayzon snart 1 år.

Äntligen kom vi iväg! Hämta hö, ridning och träffa Dayzon!
Efter den långa påskhelgen åkte vi ner till Annika o Peter för att fylla på höförådet och då passade vi på att rida ( ja även jag fick rida en sväng på Danenta) både Danenta och Madame samt en stunds pyssel med Dayzon.
Dayzon har växt, han är helt otroligt stor! Han blir nog nog en hög och ståtlig kille. Men det bästa är hans otroligt trevliga psyke. Social och nyfiken och helt lugn att hantera, att sen får sinne o springer som en dåre i hagen tillsammans med Madame , det anser jag vara helt normalt i hans ålder!
Jag samanfattar det hela med lite bilder! :-)



       

Hepp

Jaha då var det dax för lite påskledighet! Skönt med time out från jobbet, batterierna behöver laddas! Det mest positiva inför denna helgen är att smhi har lovat kanongott väder med en massa sol! :-) Bra för gräset för det behöver verkligen växa till sig nu så hästarna kan få något annat än hö!
Louise har ju så sakteliga börjat köra igång med Olivia igen och det går bra. Jag var med henne nu i veckan och då galopperade hon för första gången på jäääättelänge. Till sist fick jag äran att skritta av henne och det gick aldeles lysande för jag åkte inte av! hepp!  ( man ska vara glad för det lilla!)
Nästa vecka kommer hovslagaren o det ska bli intressant o se om han klarar av att lyfta frambenet!  I hope!

Ett par bilder från veckan på Louise o Olivia.

                                                                                 

RSS 2.0