Nu är han hemma igen!

I det underbar pissregnet/blåsten åkte vi i går ner till Svensköp för att hämta hem Dayzon. Den lille killen har vuxit till sig ganska rejält under sommaren och han är nu en ganska ful och gänglig grabb. Men det kvittar för han kommer alltid att var världens bästa för oss! Hur som helst så gick det bra att fånga honom i hagen och han följde med utan problem. Vi gick upp till gården där Peter backade till logen där han skulle lastas. Louise var nervös men det hade hon inte behövt vara för han tvekade en gång och då puttade vi bara på bakifrån så gick han  in lugnt och fint. Han stod även lugnt i transporten under resan hem. Vid utlastningen var han lite nervös så bakbenen darrade men han backade ut lugnt och fint.
Han fick gå in och bekanta sig med boxen en stund innan han och Boy fick gå ut tillsammans i hagen.
Där händer det något märkligt, det är ingen av oss som har sett något liknade innan, och jag menar att Annika , Peter och Line har sett en hel del genom åren!
Dayzon gör allt han kan för att visa Boy sin undergivenhet! Han "slickar" nästan Boys mungipor och sänker sig så mycket han kan men det som tog priset var när han la sig ner på knä framför Boy och gör samma sak! Snacka om undergivenhet för där han la sig var mitt i en stor vattenpöl!
Det ska bli spännande att se hur han utvecklas , om han kommer att vara undergiven mot både människor och hästar eller om han kaxar till sig.
Vi bestämde en sak igår, han ska få vara hingst så länge det går bara han sköter sig men när han börjar börla så kastrerar vi honom. 
Här är några bilder från gårdagen!
 
      

                                 


RSS 2.0