Besök av Thor och Saga

I går kväll fick Mons& Louise trevligt besök. Thor och Saga var sugna på en liten ridtur och dom var jätteduktiga både på att rykta och rida. Att kratsa hovarna var jättespännande och oj så mycket hår en häst har att borsta. För att det skulle bli rättvist fick de dra lott om vem som skulle få börja rida tillsammans med Louise. Saga vann och Thor fick snällt vänta på sin tur. Saga skrittade, travade och travade över bommar. Thor skrittade men tyckte att det gick lite för fort i traven men även han tog sig över bommarna. Thor red dessutom själv medans Louise gick bredvid.  Med nytt mod "hoppade" han över den de "stora" bommen och lyckan var total!  Jätteduktigt av dig Thor! Nu blev lillasyster Saga lite avundsjuk och ville rida igen , sagt och gjort, hon fick sitta upp med Louise och nu räckte det inte med att skritta o trava nehej nu ville den lilla "allopera! Med tillstånd från mamma så provade dom detta och oj vad hon skrattade. -Igen mea allopera, jublade hon. Vilka duktiga barn!
När Mons skrittats en stund av Thor fick de hjälpa till med att ta hand om honom i stallet med att ge honom pellets och lite hö och till barnens förvåning kissade han  utan att gå på toaletten, det ni det var nog den fnissigaste upplevelsen på hela kvällen!
Tack för besöket små vänner och välkommna tillbaka en annan dag.

       

Mons&Louise

Vilka är det?
Jo det är ett par roliga typer som jag ska följa en tid och försöka återge vad de gör. För gör det gör de mycket, varje dag som regel.
I korta tillbaka blickar ska ni få insikt i det som har hänt de senaste 4½ åren och givetvis i det som händer här och nu.
Allt började våren -03 när vi alla träffades i Höganäs för första gången. Louise var nervös och det var givetvis jag med men det kunde jag inte visa henne. Detta möte var viktigt, skulle det uppstå förtoende? Hon kanske ville vända på klacken redan vid första skymten av honom, men då vi åkt en bra bit för att träffa honom personligen så var vi alla inställda på att ge detta en chans.
Där var han och vi stannade till för att få en uppfattning innan han fått syn på oss. Sommarbrun, mörk och med stora bruna ögon, detta kändes bra.
När vi körde hem var vi eniga om beslutet : Honom  ska vi ha!    


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0