Jag måste ringa ,,,,,, jag får inte glömma det!

I lördags träffade jag lite nya bekantskaper på kvällens kräftskiva. Det kan bli starten på ett annat liv, kanske. Jag ska inte ta för stora ord i munnen men det känns som det kan bli trevligt och jag har möjlighet att få lite häst igen. Märk väl att det är jag som kommer att få "rida" och träna upp min balans igen. Det är fantastiskt och jag har inte kunnat släppa denna tanke sen dess. Så jag måste ringa ,,,,,, jag får inte glömma det! Tjing!

                          

Nu är transporten såld!

Det är nu länge sedan jag bloggade, det är medvetet för att jag vill att släpet ska vara det första som kommer upp pga annonsen. Men nu är det ändring på det för släpet är sålt!! Det känns jättebra men samtidigt en skvätt vemodigt att göra sig av med den. Det är ett klokt beslut för vi har ingen konkret användning av den på ganska lång tid och inget mår bra av att bara stå och "bega" ihop.

Det känns konstigt att vara hästlös på hemmaplan, fast vi äger Dayzon så är han så långt borta! Det ska bli skönt att få hem honom från hingsbetet. Hem o hem men det blir ju hem till Annika så för honom är det ju hem. Det blir aif lättare att träffa honom och Louise får automatiskt mer tid med honom då hon åker dit efter skolan en till två ggr i veckan.

Vi har honom på ett jättebra ställe i Svensköp och busarna där rymde från hagen en natt. De tog sig två mil bort(bilväg) så man kan tänka sig att de har nog sprungit dubbelt så långt innan de blev haffade!! Så nu har han åkt hästlastbil också. Som tur var blev inte någon av hingstarna skadade, det skulle de ju givetvis lätt kunnat bli!
Hur som helst så ska jag tvinga med min lilla mamma dit troligen blir det fredagen 11/9 och därefter kör vi upp till de andra hästarna. Det ska bli roligt!!!

Här en bild från i juli då vi var på ett besök i hingsthagen!


RSS 2.0