Löshoppning nr två

Så där ja, nu har jag ladat upp nästa klipp där han faktiskt tar sig över  det lilla krysset. Hoppas att han tycker det är kul för det är ett bra sätt att träna honom. Det kommer att bli en spännande tid framöver, det är inte så lång tid till innan det är dags att börja lite mer på allvar. Först hingstbete hos Torsten i Svensköp och när han kommer därifrån så är det dags för kastreringen, sen är det dags! Spännande.


Ett litet klipp,det kommer mera senare.


Uppdatering, lite nya bilder.

Då har vi varit hos de små älsklingarna, löshoppat Dayzon och tränat Olivia och Madame. Ja jag har ju i vanlig ordning inte ridigt utan åkt runt i maklig skritt, men det var mysigt. Här är lite nya bilder på vår lille kille.

                                   Fast han är störst så visar han gärna att han är minst!





Det är roligt att nästan springa rakt in i oss o tvärnita!



Skön att vila sig lite efter hoppningen.



Ställer upp på lite posing-



Till sist, en av stallkatterna, Kitty på Jappas rygg.


To bad

Jo jag erkänner direkt, det är svinlängesen sen jag skrev något senast. Det blir så när det är stiltje på hästfronten. Det är vinter, har varit jul o nyår och en ganska jobbig början på det nya arbetsåret. Det tar på kraften.
Dock är ett besök planerat till på söndag , om hälsan och resten av världen är på gott humör vill säga.
Däremot har Louise varit hos hästarna under julen och även därefter. Tränat o donat, mockat o gnolat.
Nu står vi inför den kommande frågan, ska vi kastrera nu i vår så att han kan gå med de andra hästarna på betet? Eller ska vi boka in honom till hingstbetet för 2 åringar och ta honom när han kommer tillbaka igen? Frågan är om det håller ända fram med hans polare Boy eller om han tröttnar på "busen" innan det är dags för betet.
Antar att tiden får utvisa vilket och så får vi ta det där och då.
Det är inte helt enkelt med små hingstar som plötsligt växer så det knakar. Hur som helst så ska det bli kul att träffa den "lille" sötingen.

RSS 2.0