Tidig julklapp!

När skinkan stod i ugnen tog mannen o jag en runda för att sen med gott samvete sätta i oss mackor med nygriljerad skinka! Gott! Är det jul så är det!
Vi tog rundan utom stallet o se där hade vi tur! Rätt som det var kom Louise och Olivia farande bakom oss! Dom hade tagit en galopp runda på ängen och sen vägen tillbaka. Hon var lite uppskruvad o stissig men allt hade gått bra och de kom lyckligt hem igen. Den lille sötehästen, hon är så go! :-)
I morgon har vi utsläpp och då ska det fixas klart i stallet med en gång för vi kommer ju hem lite sent för att ordna det på kvällskvisten. OCH hör o häpna., min yngsta dotter är på julhumör (inte ang tomtar o annt tjafs ) men jag fick en julklapp där på stallbacken i dag... Om jag vill så får jag rida i morgon bitti när hon ändå ska fixa i stallet...!! Halleluhja prisad vare gud! Det är nog den dyrbaraste presenten Louise kan tänka sig att ge. Jag känner mig hedrad!

God Jul på er alla!!!
                                                   Se hela bilden

Julhästen!

I dag var vi i Löberöd och hämtade halm till Pernilla. Givetvis passade vi på att hälsa på vår lille buse. Hans största nöje är att gå och dra i de andras täcken. Speciellt Boys, Annika har hittat hans täcke i hagen ouppknäppt och när de har studerat dom så fick dom svaret... det var Dayzon som var i farten! Tänk vad de kan hitta på.
Här är iaf ett par nya bilder på honom och visst växer han :-)

                     

7 månader stor!

I köket pågår ett högljutt, livligt, skrattigt pepperkaksbak! 4 tjejer!! Så kan ni tänka er själva hur det låter och hur det ser ut! Det känns juligt och mysigt.
En annan sak som känns mysigt är att på söndag får vi träffa vår lille buse igen! 7 månader stor. Det längtar jag efter.
Förresten så kommer Olivias nya kompis den 27/12. Det ska bli spännande och roligt :-) 


                                                                                      

Nytillskott?

Spännande nyheter,,, det ska komma en ny till stallet (kanske). En 25 årig tjej med en travare. Men första ska hon komma o hälsa på en kväll o prata med oss andra. Det känns som det skulle vara kul men man ska inte ha varken förhoppningar eller farhågor. Vi får väl avvakta o se vem hon är !

Stackars Olivia!

Det är synd om Olivia! Just nu är det bara för mycket som händer runt omkring. Louise har fulltecknat så i kväll åkte jag ut till henne och fixade stallet och maten och så kelade jag givetvis med henne men någon ridning det ger jag mig inte på! För då hade det verkligen varit synd om henne, på riktigt!

Sport är inte alltid nyttigt!

Sport är inte alltid bra, det kan faktiskt vara farligt! Hur bra det än är för kroppen att röra sig och motionera så kan det gå som det gjorde för Matilda. Hon spelade vollyboll i skolan och fläkte tummen! AJ!! Det blev gips för att stabilisera tummen i väntan på operation. Tänk på det en stund.... att behöva vänta på operation när det är en akut skada. AJ!
Tänk sen vad tröttsamt att först vara gipsad ,utan att veta hur länge innan operation och sen när de väl har fixat det så är det ca 2 månader med gips igen!
Iaf,, Olivia går för lite och det innebär att Louise har för mycket att göra just nu dessa veckorna. Det är jättemycket i skolan och så detta förbenade mörker och regn. När hon red innan i kväll så krånglade hon mest, varför ska jag gå frammåt när jag kan gå på två ben? Detta gör hon när hon har för mycket energi och då är det inte roligt. Nepp  hon behöver gå mer men hur det ska gå ihop det får vi fundera på,, kanske lite tömkörning? Hmm det förutsätter att jag har tid. Inte i morgon iaf för då ska vi åka o handla men på torsdagkväll har jag nog inget, som jag vet just nu.


Vår lille söte föling! Saknar honom och hoppas att vi snart kan åka ner o hälsa på honom och de andra busarna!

RSS 2.0