Dayzon!

I går kväll var vi i Löberöd och hälsade på vår lilla häst!  Han är så fin! Han har lååånga ben, men jag antar att alla föl har långa ben :-) brun till färgen med en svart ål längs ryggen. Han är nyfiken men hans ömma moder är lite för "hönsmammig" och tycker att vi tvåbenta och framför allt alla fyrbenta ska hålla sig ifrån hennes lille prins. Till slut accepterar hon att vi inte ska röva bort honom  och låter oss klappa och klia honom.
Här är några bilder från igår!
        
image105



                      Nyfiken!                             Danenta,,,tack för ett fint föl!

Teknikens under!

Vilken tur att jag har teknik kunnig dotter! Tack Johanna.
Det går nämligen visst att plocka fram en bild från ett MMS så att jag kan lägga in den här. Så här kommer de första bilderna på Dayzon!

image102                        image104

Inatt hände det!!!! FÖL

Japp i natt någon gång mellan 01,00 och 03,00 fick Danenta sitt föl och det är en hingst!
Det jag har fått beskrivet för mig är att han är brun, en vit strumpa, en vit sock och en ganska stor stjärna i pannan.
Annika skickad över ett par bilder på mobilen så jag har sett "lite" av honom och dessvärre kan jag inte lägga över MMS bilden hit. Men på fredag ska vi köra ner till dom och hälsa på! Jag lääängtar. Bild kommer med andra ord senare!

Tidtabell???

I dag ska det vara dags! Hon är uträknad till i dag! Vi får se om hon håller tidtabellen eller  om hon har tänkt att dra över? Håll tummarna för nu vill vi verkligen att fölet ska komma!

Suck.

Samma status, dvs inget händer! Hon går i hagen o betar och visar inga tecken på att vilja föla! Suck.
Ni ska se att hon fölar när vi jobbar, men det hade ju varit bra om det kom nu under helgen så vi kan köra ner o träffa det. Tålamod!

RSS 2.0