Besök från slätten.

Som de flesta vet har Olivia o Louise inte varit överens den sista tiden ang ridningen så vi bad Annika och Line att komma upp, testa o se vad som kan vara fel. Kurt kom också! (Annikas pappa)
För dagen var Olivia kolugn och gjorde inga konstiga hopp o skutt och verkade gå på valium. Hon betedde sig också mer än lite skumt vid traven när de satt ner.
Summa av kardemumma , hon växer då hon är högre bak än fram och har troligen haft en hel del växtvärk samt våren och kanske en brunst. Inte konstigt att hon har krånglat. Dessutom har hon förmodlingen låsningar i sina S leder men det kommer Kerstin L  att kolla upp på tisdag när hon kommer på besök.
Hur som helst så får hon vila fram till påsk så hon hinner komma igen i kroppen och vila efter Kerstins behandling.
I dag följde Louise med Lina och Ecco ut på kråkeskogsrundan och Oliva blev jättelycklig och betedde sig som en liten hund, hon traskade snällt bredvid Louise och såg allmänt nöjd ut!
Här är ett par bilder på Line o Olivia från i söndags!
En rolig liten detalj är att vi fick korta stigläderna med 5 hål till Line jämfört med Louise och hon rider normalt  Madame som är ca 170 hög! Hihi.
Innan någon annan förekommer mig så , ja jag vet att hon har en aning hömage, så är det bara och den kommer inte att bli så mycket mindre just nu när det endast kommer att bli lite prommisar! Ok?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0