Bedömningssport, eller hur!

Dags för serietävling på hemmaplan. Det är ridavstånd dit så vi behövde inte slåss med transporten idag. En tävlingsdag som vi trodde skulle bli lugn och vara övetstökad till ca 11,30 som senast. Ups där bedrog vi oss för det var många som efteranmälde sig. Tjejerna red från gårdsplanen vid 11,30 och Louise kom in på banan strax innan 13,00 , då hade vi räknat med att vara på väg ner till Dayzon! Vi skulle hjälpa till med att flytta dom till nytt bete en bit bort och så ville vi träffa honom o resten av gänget.
I LB:1 klassen som Louise startade var det bara en till tävlande och det var Isabell Svensson på en helt fantastisk vallack som hette Precis.! Det var en helt underbar uppvisning, vilket steg den hästen har och givetvis var Issa superduktig, kanske trist men när vi såg dom på framridningen så visste vi att här skulle Olivia o Louise inte ha en suck av en chans. Men men sånt är livet, i detta läget känns det som att träna mot tidigare poäng var det som gällde.
Men hu,,, vad Oliva och  Athena är "glöttiga" när Athena och Matilda var inne på banan så höll de på att skrika på varanda och Matilda hade fullt upp med att få henne att lyssna!!! Ungefär samma när Oliva var inne på banan... skrikande och gloende efter varandra.  Hur som helst så tyckte både Louise o jag att det gick bättre i dag än förra helgen i Glimåkra, det var mer kontroll över det mesta men visst , fel fattning i galoppen och hon var spänd och stel  men  vägarna var bättre och det såg för ögat bättre ut. Men det är märkligt...... antingen gav den ena domaren för generösa poäng eller var den andra för snål med poäng.......?????? För hon slutade med samma poäng i dag som förra tävlingen!!!! Att det är en bedömningssport är inget att ta fel på eller hur!??????
(Bilderna är inte av högsta kvalite, kanske pga en mobilkamera och att jag cyklar samtidigt !!)


   Knoppad o fin!


Kommentarer
Postat av: Nelly o Mons

Hjesan=D

Vad fina bilder !

Vi ska åka iväg o träna dressyr i dag o terräng träning imorgon:):O

Vi får vell se hur det går=)

2008-09-21 @ 12:22:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0