Projekt lösdrift genomförd.

Det känns så skönt, nu är hon ute i hagen hos Pernillas hästar och allt gick lugnt till väga. Inget skrikande eller springande. Lugnt o fint.  Även det känsliga momentet att få sitt hö ute i hagen gick bra.
När jag kom nu lite senare i kväll och gav henne kraftfodret så kom hon lydigt fram till grinden och gick med ut, åt upp maten och vände sig mot grinden igen för att tydligt påtala att nu vill jag in igen.
Det märkliga var att Donna ,fölingen, stod hela tiden och väntade på Olivia medans hon åt sin mat och när Olivia sen gick in i hagen igen ignorerade Olivia henne helt!! Inte en blick , inte någon nyfiken nosning eller nått.
Vi trodde att det skulle bli lite spring och att Naturell skulle vakta på Donna men det känns inte som någon vaktar på någon.
Men trots att vi är glada över att detta verkar fungera så känns det trist att Athena och Ernie flyttar nu i helgen. Det är aldrig roligt att säga hej då , men som vi konstaterade så kommer tjejerna att träffas ändå och när Matilda är med Louise kan de rida tillsammans sålänge Suckett inte är såld och när Louise är hos Matilda kan hon rida Calle . Så det lär nog bli en massa ridning tillsammans ändå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0