Överstökat ! Debut i lokal klass.

I natt har jag sovit dåligt, det kan bero på en del olika saker men en sak är säker i alla fall,, jag kommer att sova bättre i natt nu när tävlingen är överstökad.
I morse gick det bra med lastningen, det tog inte mer än någon minut så var hon ombord och vi kunde stänga om henne. Lite orolig när vi körde men det var inte så farligt. Att sen lasta ut det är det mest "spännande", hon fullkomligt kastar sig ut och ser helvild ut. Men efter ett litet tag så lugnade hon sig och uppförde sig bra.
Själva tävlingen är inte mycket att orda om ,, hon var spänd och rädd för det mesta i ridhuset så resultatet blev som det blev, ingen hit! Men det spelar ingen roll för det är ju träning hon behöver.
Att sen lasta  för att köra hem det tog mer än några minuter, jag skulle uppskatta det till mellan 20 min och en halvtimme innan hon gav med sig. Jäkla tramsande för hon är ju verkligen inte rädd.! Ännu en avlastning där hemma och fy för tusan vilken kanonkula! WROM så var hon ute ur transporten för sista gången i dag! PHU!
Men det värsta är att det är dags igen nästa helg, så denna veckan lär inte bli lastfri det är bara att ta tag i det o träna på.

Här är ett par bilder från framridningen och någon inne från ridhuset.

            

Kommentarer
Postat av: Nelly

vad fint det såg ut=)<3

Hoppas det gick bra =)

Vi ska nog börja tävla lite mer dressyr har en kommande tävling den 19/10

2008-09-14 @ 17:08:35
Postat av: Anna

Tack Nelly!

Det gick inte så bra men det spelar ingen roll för hon måste ut och lära sig att allt inte är farligt och hemskt!

Vi håller tummarna för er, det går säkert jättebra för er! Kram

2008-09-14 @ 21:00:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0