Stor häst och temprament.

Lite svar till Anna som har frågat lite om Olivia och hennes pappa Feliciano!

JO  hon är en stor häst  men ändå väldigt liten! Endast 155 i manken men hon är ju inte slutmätt ännu :-) lite större skulle inte skada för tanken om att kunna få henne till en D-ponny fanns en gång i tiden men det är bara att glömma.
Sen ser hon ju inte så stor ut när Louise rider henne för Louise är 172 cm lång och mycket av längden sitter i benen  på henne.
Efter vad jag har förstått så  ger Feliciano antingen stora eller små avkommor, så här har vi en liten!
Tempramentet är det inget fel på. Hon är så go och snäll, samarbetsvillig och trevlig. Ett lugnt och sansat huvud, lagom med "liv" hon reagerat på sånt som hon ska reagera på. Hon har en vänlig själ som utstrålar tillit och nyfikenhet.
I morgon ska vi åka ner till Löberöd där Olivia kommer ifrån och hälsa på de andra hästarna. Där är några stycken som behöver rastas enl Annika (ägaren). Det ska bli kul att träffa min gamla Daneneta och se hur magen växer , DET ska bli spännande att få se vad det blir för föl! Sto eller hingst? Tja jag ser nog helst att det blir ett friskt föl som är trevligt och som kommer att få en hög ridbarhet. Resten löser sig nog.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0