De blaise i fererna

I dag får man hålla i hatten om den ska va kvar! Tjoho! Jag tror att det är den fjärde gången det är "storm" detta året. Det är inget kul varken för oss eller hästarna. Vi tog in dom lite tidigare i kväll och det verkade som om de uppskattade att få komma in under tak. Så pass att Ernie gick  in alldeles själv som en väldresserad liten söt hund. Han är så duktig!
Varenda gång det blåser på detta sätt så kommer minnena tillbaka från Gudrun stormen, hur kunde vi åka hemifrån den kvällen?? Det är lätt att vara efterklok. Hästarna måste ha haft ett sjätte sinne den natten för vi tog in dom innan vi åkte vid 16,30, sen drog stormen fram och vi kom inte hem igen till gården  förrens dagen efter vid 16,00. Det som förundrade mig var att båda två (Danenta och Mons) hade vatten kvar i sina hinkar. I vanliga fall var de tomma på morgon. Hästar är kloka djur!
Nåväl nu känns det bra att veta att de är under tak med tillgång till både mat och vatten och förresten så kommer strömmen inte att försvinna så som den alltid gjorde ute på landet så fort det började blaisa i fererna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0