Tävlingsdax

Jaha det var denna dagen, vi är nöjda glada och helt slut!  Dagen började tidigt i stallet med det som ska göras där med fix av häst och knopp av man. Det är roligt att knoppa Olivia för hon står lugnt o stilla och låter sig inte beröras av denna ovana hantering! Dagens  test kom vid lastningen, skulle hon gå in eller inte?? Efter ett par rundor så fick vi in henne och remmen fast bak rumpan, DÅ sätter hon sig på remmen! Vi håller andan, ska den gå sönder eller håller den?? Som tur är så höll den så att vi kunde få upp lemen och stänga om henne. PHU! Det är detta jag är nervös över!
Att lasta ut vid ridhuset var även det en prövning. Det är inte kul när hon kastar sig bakåt och sätter sig på remmen men allt gick bra.
En sak med Olivia är tydligen att hemma och på träning så är hon lugn och cool men på tävlingsplats så både syns och hörs hon! Gisses vad hon showar, blåser upp sig och dansar runt.
Louise red ryttarmärket och det gick jättebra! Det blev 78 poäng och så de skötte sig kanonbra.  Nästa klass , LC2 var en större utmaning, nu var hon "trött" men de genomförde programmet trots lite vinglig stil. Det blev 155 poäng.
Nu trodde vi att hon var trött på riktigt så att vi skulle kunna lasta henne men det gick inte som vi hade tänkt! Hon tvärvägrade att gå in i transporten. Annika o Peter var tackolov med och de gav sig inte . Vi lånade Ernie men hon var inte mer intresserad av att gå in i transporten för det. Till sist blev Annika less på henne och klatchade till henne och vips så stod hon inne i transporten! JAHA! vi har varit försiktiga men som Annika sa , - Hon bara driver med oss! Det har hon så rätt i!! Tackar Annika!

image99

  Lagom spänd! :-)              Rosetten var jätteläskig!

Kommentarer
Postat av: Mons o Nelly

Grattis:D
Mons saknar dig jätte mkt louise

2008-04-27 @ 19:59:14
Postat av: Annika & Co

Tack för en trevlig dag. När jag idag var ute och red Simone och hon trots sina 19 år fortfarande driver med mig så blev jag än mer säker på att Olivia också tycker detta är kul och driva med oss människor. Jag på Simone och Line på vår 3-åring Madame skulle rida ut, alltså bör Simone vara ett stöd till unghästen. Men, nähä, vi travade längs en liten skog och plötsligt fanns det lite plast i skogen. Vem kastar sig iväg då???
Simone så klart, Madame följer med och undrar varför de springer. Men det är kul med lite spänning.... Jag hör av mig när det händer mer med Danenta, juverna är något mer fyllda idag..... Ha det bra, vi hörs..

2008-04-27 @ 20:18:53
URL: http://ainnapainna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0