Krokodiler?

Vatten kan ställa till problem och denna sommaren har ju som bekant bjudit på mängder av den varan. Mons älskar vatten och han älskar att bada. När vi bodde i Vesljunga badades det ofta men vi har även åkt ut till Skummeslöv när det är "hästbadarsäsong" för att kunna rida på stranden. Det är en underbar upplevelse som jag önskar att alla hästägare får vara med om minst en gång. Dvs om man har en häst som tycker att det är ok med åtminsonne lite vatten. Vi har en av var sort. Mons som älskar vatten och Danenta som helst går runt om en vattenpöl. Så när Louise och Mons red i vattenbynet kämpade jag med att få Danenta över de små rännilarna som rinner ner till havet. Phu! Det var en pärs att övetrala henne  om att det inte var farligt och att det inte fanns några krokodiler. Men efter någon timme  lugnade hon ner sig och vågade närma sig det "farliga" havet. 
Nästa havstur planeras till någon gång i höst och tänk er vad mysigt att packa ner varma kläder, matsäck , varm choklad, kaffe och en "klenekaga" efter en härlig ridtur. Det är något att se fram emot!


             Mysigt!                   Utsikten är oslagbar!                                                    Danenta är inte så övertygad om att vatten är härligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0